Kancelaria nie ingeruje w treść opinii                                

Opinie Klientów


Statystyki pracy doradcy podatkowego


0 dni 19 godz. 16 min.
średni czas oczekiwania na odpowiedź
(5 ostatnich porad)


słów: 1894 | znaków: 11539
przeciętna porada z dodatkowymi wyjaśnieniami doradcy
(5 ostatnich porad)


79 % porad (79 na każde 100 porad)
w cenie nie wyższej niż standard 199 zł
(od 2013 r.)


ZADAJ WŁASNE PYTANIE

... aby przesłać opinię, zaloguj się.

Od ponad 3 lat korzystam z usług Kancelarii Pana Brzezińskiego. W tym okresie kilkanaście razy korzystałem z Jego pomocy, od wydawałoby się typowych spraw,  po takie, których żaden doradca podatkowy na lokalnym i dalszym rynku nie chciał się podjąć do rozstrzygnięcia.

Udzielone porady cechuje przede wszystkim rzetelność treści, a samego Pana Artura niebywała wiedza, fachowość, cierpliwość, dyspozycyjność i skuteczność w działaniu!!! A do tego to naprawdę przesympatyczna osoba. :-)

Teraz wiem, że gdy mam problem natury podatkowej, choć nie tylko – kontaktuję się z Panem Brzezińskim i mam gwarancję, że każde powierzone zadanie, bez względu na jego złożoność problemową, zostanie wykonane. Korzystam najczęściej z panelu porad – ekstra rozwiązanie do kontaktu.

I tym razem pełna satysfakcja z udzielonej porady.

Polecam Kancelarię z pełną odpowiedzialnością.

Przemysław M. (małopolska) 2016-04-09 14:04:46

Udzielona przez Pana porada, jak zwykle mnie satysfakcjonuje; uważam, że Pana opinie i porady cechuje wysoki profesjonalizm zawodowy; cenię sobie u Pana to, że zawsze mogę dopytać - nawet po dłużym czasie i gdy zlecenie jest "zamknięte"; nigdy nie zostawił mnie Pan z niewyjaśnionym do końca tematem.

Dziękuję.

A. K-M 2016-04-06 09:04:19

Porada na najwyższym poziomie , nawet nie przypuszczałam że będę aż tak zadowolona. Jeśli kiedykolwiek będę miała obawy jak postąpić w danej sytuacji na pewno tu wrócę . Chociaż moja sprawa jest dopiero w fazie początkowej wystawiam 10/5 gwiazdek .Dziękuje 

Kinga 2018-11-28 23:11:04

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️                              Pan Artur zdecydowanie zasługuje na 6 gwiazdek. Pełen profesjonalizm

Ula 2018-09-29 02:09:06

Poziom zaangażowania w sprawę niespotykany, do tego podparty ogromną wiedzą oraz doświadczeniem. Solidnie i z pomysłem. Polecam!

Monika Tylmann 2018-05-18 11:05:19

Bardzo serdecznie polecam. Jestem w 100% usatysfakcjonowany. Pan Artur udzielił odpowiedzi na moje pytania bardzo szybko. Odpowiedź była niezwykle dokładna, wyczerpująca. Doradca wskazał dodatkowe obszary, zagadnienia, o których ja nie miałem pojęcia. Fajne jest to, że mam całą poradę na piśmie, w jednym pliku. Dużo wygodniejsze niż robienie notatek np. podczas spotkania. Pomiędzy wymianą korespondencji jest chwila, aby wszystko dobrze przemyśleć, zadać dodatkowe pytania. Kontakt telefoniczny świetny. Jestem zadowolony z bardzo wysokiego poziomu świadczonych usług. Polecam wszystkim znajomym.

Marcin Wrocław 2018-03-06 20:03:44

Bardzo szybka opinia, dużo wyjasnień i jasno i zrozumiale opisana. Posumowanie wyraźnie określa stanowisko i opinię doradcy, tak że zlecajacy z pewnością może sobie wyrobić swoją ocenę danego zaganienia i podjąć własciwą dla siebie decyzję. Jestm zadowolona i chętnie skorzystam z tej formy w przyszłości.

AgnieszkaZ. 2018-01-23 23:01:12

Fachowa, bardzo szybka porada ,polecam z pełną świadomością innym, którzy chcą rozwiać watpliwości bądź rozwiązać problem. Cena przystępna. Myślę, że skorzystam z pomocy Pana Brzezińskiego jeszcze nieraz.Dziękuje. 

E.B. 2017-12-17 19:12:52

Panie Arturze

Opinia jest bardzo dokładna i szczegółowa. Myślę, że będzie bardzo pomocna dla klienta. Proszę o przesłanie faktury.

2017-11-23 21:11:04

Polecam! Odpowiedź na moje pytanie była bardzo dokładna, rozwiała wszelkie wątpliwości. Ponad to otrzymałam poradę jak rozwiązać nurtującą mnie sprawę.

Sylwia 2017-07-18 22:07:19

Pan Brzezińśki szczegółowo odpowiedział na wszystkie zadane przeze mnie pytania. Przytoczył przy tym najświeższe wyroki sądów, dzięki czemu moje wątpliwości zostały rozwiane. Jestem bardzo zadowolona z formy prowadzonej konwersacji- nie wychodząc z domu, za rozdądne pieniądze, uzyskałam odpowiedzi, dzięki którym finansowo zyskałam bardzo wiele. Do tego portal prowadzony w nowoczesnej formule i bardzo sprawna komunikacja. W przyszłości na pewno będę korzystać z usług pana Brzezińskiego i będę go polecać. Dziękuję za pomoc.

2017-03-02 01:03:51

Zawsze profesjonalnie i szybko. Nigdy nie zostałam zostawiona sama sobie mimo dalszych wątpliwości w temacie.

2016-12-05 11:12:09

Bardzo polecam. Porada dotycza rozliczania się z reklam na stronie www zostałą napisana w merytoryczny i przystępny sposób, a ja dzięki niej będę miał dużą oszczędność.

Dziękuję.

 

 

 

2016-09-27 14:09:13

Polecam gorąco! Nie wiedziałem jak zabrać się za temat wydatków na własne cele mieszkaniowe. Znalazłem się tutaj przypadkiem i nie żałuję. Fachowa, szybka porada podatkowa, rozwiane wszelkie wątpliwości, wyczerpujące odpowiedzi na zadawane pytania, a nawet pomoc przy wypełnieniu drukow PIT. Wszystko za rozsądną i przystępną cenę. Na pewno w razie potrzeby skorzystam z doradztwa raz jeszcze. Bardzo dziękuję !

B.M. 2016-05-03 23:05:58

W ostatnio czasie korzystałem z pomocy Pana Brzezińskiego w kwesti wyjaśnienia mi zawiłości podatkowych wynikających z pracy za granicami kraju.

Porada była rzetelna , zawierała odpowiedź na wszystkie nurtujace mnie pytania. Była udzielona bardzo szybko i co też ważne kilkukrotnie zadawałem dodatkowe

pytania , na które otrzymywałem szybkie i rzetelne odpowiedzi.

Jestem bardzo zadowolony z udzielonych mi odpowiedzi.

Polecam kancelarię Pana Brzeźińskiego i jesli kiedykolwiek będą mnie nutrowały problemy natury podatkowej ponownie skorzystam z usług Kancelarii.

 

 

Czesław 2016-04-27 10:04:25

Fachowa, rzetelna i szybka odpowiedż. Jestem zadowolona z jakości świadczonej usługi. 

2016-04-04 11:04:15
Jeżeli klient opublikuje na stronach Serwisu opinię na temat porady i jej przebiegu, w tym opinię zawierającą jego podpis lub link do strony www, Klient wyraża zgodę na opublikowanie tej opinii w sieci Internet. Klient ma prawo w każdym czasie zażądać od Kancelarii zaprzestania rozpowszechniania wyrażonej przez siebie opinii, bez względu na powód. Jeżeli jednak opinia została rozpowszechniona w sieciach społecznościowych w sposób uniemożliwiający zaprzestanie jej publikacji w tych sieciach, wówczas obowiązki Kancelarii w tej mierze ograniczają się wyłącznie do tych publikacji, na których rozpowszechnienie Kancelaria ma bezpośredni wpływ.

poradnik Klienta                                 

CO, KIEDY, JAK, ZA ILE

+ online od 2003 r. Serwis doradcapodatkowy.com to pierwszy polski serwis doradztwa podatkowego online. Działam zawsze zgodnie z prawem konsumenckim oraz z zasadami etyki zawodowej doradców podatkowych.
+ ponad 2500 porad online: dla Klientów z całego świata - od Brazylii i USA po Australię, od Makao po Zjedn. Emiraty Arabskie czy Libię, od USA poprzez kraje UE po polskich podatników - firmy i osoby prywatne.
+ rzetelność: Każda e-porada przekazywana jest e-mailem w pliku podpisanym elektronicznie (tzw. e-podpis). Odpowiadam za treść moich porad, posiadam też ubezpieczenie odpowiedzialności cywilnej.

Porada - co otrzymasz?

Porada w pliku pdf podpisana certyfikatem kwalifikowanym (forma pisemna).

czytaj

 

Porady i ceny

Sprawdź, ile kosztują usługi naszej Kancelarii. Zawsze płacisz po uzyskaniu porady.

czytaj

 

Formy płatności

Płatność przelewem, kartą płatniczą, przelewem online, przez PayPal.

czytaj

 

Ile to potrwa?

Sprawdź jak krótko! A z reguły poradę otrzymasz nawet szybciej.

czytaj

 

Reklamacje

Na zasadach określonych w regulaminie płaci tylko zadowolony klient.

czytaj

 

Bezpieczeństwo i poufność

Szyfrowanie danych oraz e-podpis. Tajemnica zawodowa jak u adwokata.

czytaj

 

Regulamin

świadczenia usług drogą elektroniczną jest w pełni zgodny z obowiązującym prawem, w szczególności z prawem konsumenckim. Dbam o Twoje podatki, analizując dokładnie Twoją indywidualną sytuację i uwzględniając Twoje potrzeby. I za to płacisz.

czytaj

 

Ustawa o doradztwie podatkowym

Zapoznaj się z przepisami ustawy o doradztwie podatkowym (wersja na rok 2014). Dzięki temu poznasz wymogi stawiane doradcom podatkowym,a które stanowią dla Ciebie gwarancję rzetelności, poufności i uczciwości doradcy podatkowego.

czytaj

 

Zasady etyki

Zasady etyki doradców podatkowych są podstawowym gwarantem rzetelności porady, uczciwości doradcy podatkowego, tajemnicy zawodowej oraz pewności ewentualnego odszkodowania w razie błędnej porady. Masz pewność!

czytaj

 

Nota prawna: Korzystanie z porad oraz logowanie do serwisu oznaczają akceptację regulaminu. © Copyright by Artur M. Brzeziński doradca podatkowy, 2003-2018.